Handelsbetingelser

Bestilling
Margit K er en internet-butik tilhørende den fysiske butik, MARGIT K.
På www.margitk.dk kan du bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, er du altid velkommen til at kontakte os.
Varerne kan naturligvis også købes i vores fysiske butik MARGIT K – Kornprinsessegade 6, 1306 København K. Vi tilbyder landets største udvalg af MARGIT K. produkter samt et udvalg af varer fra andre mærker.
Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Betaling
På www.margitk.dk kan der betales med:
Direkte bankoverførsel, Mobilpay eller Pay Pal
Der tages ikke gebyr ved betaling på www.margitk.dk

Med Pay Pal kan du betale med et hvilket som helst af dine kort eller din saldo. Se mere på https://www.paypal.com/dk/webapps/mpp/pay-online

Fragt og levering
Når du har bestilt en varer på webshoppen hos MARGIT K, modtager du en ordrebekræftelse pr. E-mail.
Efter betalingen er modtaget, pakkes og afsendes din varer inden for 5 hverdage. Til Grønland og Færøerne er leveringstiden 5-10 hverdage. Varen sendes med GLS eller Post Danmark. Du modtager en faktura med pakken.
Vi sender fragt frit I Danmark. Ovenstående fragtregler gælder for postadresser i Danmark, dog ikke Sverige, Norge, Grønland, Færøerne , Tyskland og Storbritanien
For porto/ekspedition til Færøerne, Grønland og Island betales 270 DKK.  For porto/ekspedition til Sverige, Tyskland  betales 90 DKK. Kontakt os ved forsendelse til andre lande. Vi tager forbehold for at annullere en handel, hvis der indgår en eller flere udsolgte varer.
Reklamationsret
MARGIT K yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Lider salgsgenstanden af en mangel, kan der af sælger foretages følgende: Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Ved returnering af mangelfulde varer, er det sælger, der betaler for transporten.
Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, så Kontakt os på +45 23457966  inden du sender produktet til  firma adressen:
Margit k
Trelde Næsvej 236
DK-7000 Fredericia
Når du returnerer varen, bedes du angive følgende:
En beskrivelse af fejlen ved varen samt ordrenummer som modtaget i ordrebekræftelsen.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.
Ombytning

Du kan bytte dit tørklæde i Kronprinsessegade 9, 1306 København K
Hvis du sender varen i forbindelse med ombytning til en anden varer bedes du angive følgende:
Navn og adresse, en beskrivelse af hvilke størrelse varen skal ombyttes til og en kopi af ordrebekræftelsen. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne +45 23457966
Fortrydelsesret
Som privat internetkunde er du beskyttet af forbrugeraftalelovens almindelige regler for postordresalg og har således 14 dages returret, regnet fra den dag varen modtages. Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand som ved modtagelse. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen.
Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og tydeligt beskrevet at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten samt information om dit navn, fakturanummer, og at du ønsker pengene tilbage.
Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav
Når varen er modtaget retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen, refunderes købsprisen og evt. porto for fremsendelse til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv betale. Returretten kan også igangsættes ved at afvise pakken ved modtagelsen,
Produktinformation
MARGIT K oplyser varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål kan der rettes henvendelse til mail@margitk.dk
Forbehold for ændringer
Margit K forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser der gælder for www.margitk.dk