Ombytning og Fortrydelsesret

Ombytning
Ved ren ombytning til en anden varer bedes du angive følgende, når du returnerer varen.
En Navn og adresse, en beskrivelse af hvilke størrelse varen skal ombyttes til og en kopi af ordrebekræftelsen. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.
Fortrydelsesret
Som privat internetkunde er du beskyttet af forbrugeraftalelovens almindelige regler for postordresalg og har således 14 dages returret, regnet fra den dag varen modtages. Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand som ved modtagelse. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen.
Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og tydeligt beskrevet at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten samt information om dit navn, fakturanummer, og at du ønsker pengene tilbage.
Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav
Når varen er modtaget retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen, refunderes købsprisen og evt. porto for fremsendelse til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv betale. Returretten kan også igangsættes ved at afvise pakken ved modtagelsen,