Udgivet i

JULEMARKED

VÆRK Julemarkedet
VÆRK Julemarked 2022

Jeg glæder mig til igen at kunne deltage i julemarkedet VÆRK i Designmuseum Danmarks smukke have. Danske Kunsthåndværkere & Designere afholder igen julemarked i de to første weekender i december.

I det store opvarmede cirkustelt midt i museumshaven kan publikum gå på gavejagt blandt håndvævede tekstiler, hånddrejet keramik, glas, smykkedesign, grafik og alt, hvad designelskeren kan ønske sig.
På julemarkedet har du en enestående mulighed for at møde udøveren og høre nogle af de mange historier, som værkerne og produkterne gemmer på.

Her kan du se og prøve MARGIT K tørklæderne og få rådgivning til valg af design og farver. Du kan også få gode ideer til hvordan du sætter tørklædet. Husk at mine tørklæder er til både kvinder og mænd.

Markedet er en oplagt anledning til at finde den personlige, unikke gave i designmuseets hyggelige omgivelser. Og så kan man endda kombinere julens gaveindkøb med en kulturel oplevelse. Designmuseet viser blandt andet særudstillingen ”Formens Magi”, skabt i samarbejde med Kunsten og Louisiana, og “Bord dæk dig”, der tager os med ind i kunsthåndværkets og materialernes eventyrlige verden. Begge slutter i december, så det er sidste udkald for at se de indbydende udstillinger.
VÆRK ikke alene skiller sig ud som Københavns hyggeligste julemarked, men er også er i en klasse for sig.